Proposta i carta

La carta porta el segell del xef Santi Valls Xicoira, criat als fogons de la cuina de casa i que va iniciar la seva carrera veient els pares i avis cuinant plats tradicionals de la cuina casolana. La seva passió per la cuina el va portar a reconeguts restaurants de l’Empordà on va perfeccionar els plats de la cuina tradicional catalana. A més, han estat reconeguts amb el Bib Gourmand de la Guia Michelin 2018.

separador
restaurant1
   

Va ser durant el transcurs d’aquesta època, junt amb l’oportunitat de passar per la cuina de Juan Mari Arzak, on va veure una gran oportunitat de descobrir cuines de diferents cultures. Així va començar la seva aventura al Relais Chateaux Manoir Hovey del Canadà, on va aprofundir en una cuina de producte local i respectuosa amb els sabors, fins a Àsia, on va experimentar amb noves tècniques culinàries que posteriorment ha aplicat a la seva carta.

restaurant4
separador

 

Apostem pel producte fresc, de proximitat i de temporada

 

Per les nostres elaboracions utilitzem productes locals com el peix de la Costa Brava, la Gamba de Palamós, l’arròs de Pals o la vedella de Girona. A la nostra carta trobareu propostes de mar i muntanya, delicioses adaptacions de plats de cuina tradicional catalana o plats que recorden el millor de cada temporada, tot elaborat amb productes frescos, de proximitat i de temporada.

Entre la nostra proposta de vins trobareu referències de la denominació d’origen Empordà, tot i que també incloem vins de les prestigioses DO Priorat i Penedès, entre d’altres.