Hotel Restaurant Bib Gourmand Guia Michelin 2019

Gaudeix de la cuina tradicional catalana a l’Hotel Els Caçadors, que és un Hotel Restaurant Bib Gourmand Guia Michelin 2019. Fem servir matèria primera de proximitat i qualitat amb una proposta de carta que respecta els ingredients.

 

Què significa el distintiu Bib Gourmand?

Per aconseguir aquesta distinció has de ser un restaurant d’alta cuina, de gran qualitat i a bon preu. Els inspectors de la Guia Michelin atorguen aquests distintius a aquells restaurants on la cuina destaca per la seva gran qualitat i pel seu preu moderat.

El distintiu es reconeix com un pictograma del cap de Bibendum, la mascota de Michelin, mentre es llepa. El senyal que reconeix les bones taules assequibles.

En l’actualitat, són més els restaurants amb la distinció Bib Gourmand que els restaurants amb una o diverses estrelles. Un fet que revela la preocupació de la guia francesa per ser útil per a tota classe de pressupostos o ocasions i l’interès de molts restauradors i cuiners per arribar a totes les butxaques. Un reconeixement que, en alguns casos, pot presagiar una futura primera estrella Michelin.