Entorn i activitats

L’Hotel Els Caçadors està situat a les rodalies de Maçanet de Cabrenys, en una zona de frondosa vegetació per on passa un rierol.

És un espai per als que busquen tranquil·litat, descans i frescor, per passar uns dies de vacances a la natura i que alhora permet a aquells que ho desitgin, gaudir de l’oferta cultural i patrimonial de l’Empordà.

BTT

Senderisme i BTT

Maçanet de Cabrenys està situat a la subcomarca de Salines Bassegoda, a cavall de l’Alt Empordà i l’Alta Garrotxa. Aquesta zona, de vegetació frondosa, és el nexe entre el Pirineu interior i el Mediterrani, i gaudeix d’una de les ofertes de senders senyalitzats més importants de Catalunya tant per a senderistes com per a BTT, incloent un centre BTT amb un punt d’acolliment a Maçanet.

Al voltant de l’hotel

Maçanet de Cabrenys disposa d’un patrimoni natural i paisatgístic de gran valor, ideal per gaudir-ne amb tota la família. Envoltat d’itineraris senyalitzats, podem planificar sortides de tots els nivells de dificultat, a peu o amb bicicleta, amb sortida i arribada al mateix hotel. Cal destacar l’abundància de fonts, gorgues i arbres monumentals.

Maçanet de Cabrenys
Museu Dalí

Figueres i el Teatre-Museu Dalí

A Figueres, a poc més de 20 km. de l’hotel, és imprescindible visitar el Teatre- Museu Dalí, on s’exposa l’obra del reconegut pintor surrealista empordanès Salvador Dalí.

Però Figueres és també una vila amb un dinàmic i animat centre comercial i una intensa vida cultural, amb celebracions de fires i esdeveniments durant tot l’any i museus d’interès com el Museu de la Joguina. Perfecte per fer una excursió de tot el dia.

Museu i Ruta de l’Exili

La zona on ens trobem, a tocar de la frontera francesa,  va ser un dels escenaris de l’exili republicà, del qual anem trobant diversos testimonis, en forma de rutes, museus i monuments.

MUME
Enoturisme

Enoturisme

La DO Empordà concentra gran part dels seus cellers i vinyes a la zona de l’Albera, propera a l’hotel.

Podeu visitar els cellers més emblemàtics, passejar per les vinyes, veure les bodegues i tastar uns vins que els darrers anys s’han situat entre els més reconeguts del mercat.